E-mail adresse:

Kodeord:

Glemt din kode?Gratisbyggetilbud.dk
Discountgroup.dk - billig benzin?
musiktalent.dk

Guide til registrering

Bygninger:
Meget vigtig at du ved husnummer skriver de numre der kan tilmelde sig. (F. eks 1-290), da der i mange tilfælde er flere bygninger på samme vej. Undlad at skrive noget i område/landsby/forening. Se billede!

Ønsker du at registrere flere bygninger fra samme vejnavn, skriver du de numre som kan tilmelde sig (F. eks 1-690). Undlad at skrive noget i område/landsby/forening.

OBS: Ønsker du at registrere flere bygninger der ikke er på samme vej under samme personlige ID, skal du følge vejledningen under område/landsbyer/forening. Og du skal derfor finde på/påføre et "områdenavn."

Villavej :
Undlad at skrive noget i husnummer, da det i de fleste tilfælde gælder hele vejen. Er der undtagelser, skal du i husnummer skrive dem der kan tilmelde sig (f. eks 2-88). Undlad at skrive noget i område/landsby/forening. Se billede!

Område/landsby/forening:
Udfyld landsby/område/forening. Undlad at skrive noget i vejnavn og husnummer. Se billede!

Hvis du skal tilmelde dig en allerede eksisterende vej/bygning/område:
Du skal tilmelde dig via det personlige ID som din kontaktperson har kommunikeret ud til dig. Hvis du ikke har fået noget personligt ID, kan du søge på postnummer og trykke "det er den" hvis din vej/bygning allerede er registreret. Søg her.

Men venlige nabohilsner
NabOOnline.dk

Tilmeld eller registrer din bygning!
Tilmeld eller registrer dit villakvarter!
Tilmeld område/landsby/forening